26 Ocak 2015 Pazartesi

More And More




Bloğu açalı 4 gün olduğu halde 800 ziyaretçimiz olunca daha bi heyecanla yazar oldum. Özellikle de dün erkek arkadaşımın hazırladığı müzik listesi çok beğenilince ;) Bugün bunun şerefine ve geçen hafta yaşadığım tükenmişliği atmak için alışverişe çıktım. Sanırım kışlık ve yazlık sezonu için alışveriş yapılabilecek en güzel dönemdeyiz. Çünkü kışlıklar dönemi bitmek üzere olduğu için, yazlıklar da henüz dönemine bi kaç ay olduğu için oldukça uygun fiyatlı. Ben şimdiden indirimler bitmeden alınacaklar listesi yaptım bile :)
 Artık kış bitebilir mi lütfen, lahana gibi giyinmekten bıktım da?


 XOXO Sena



25 Ocak 2015 Pazar

De Do La La



1.Grey Dr. Dre - I Need A Doctor (Explicit) ft. Eminem, Skylar Grey

Son 10-15 yılda yapılmış hemen hemen tüm duygusal pop parçalarının toplamından daha duygusal, hip-hop parça. Klibi de en az parça kadar duygusal olan, en ünlü hip-hop prodüktörü Dr.Dre’nin, Eminem için yaptıklarını yine parçada geçen  "i'm dying, i need you, come back for f*ck's sake” sözüyle mükemmel bir yakarışla anlatan fazlasıyla etkileyici bulduğum, kesinlikle dinlenmesi gerektiğini düşündüğüm parça.


2. Paramore - Ain't It Fun

Pek tanınmasa da dinleyecebileceğiniz en iyi kadın vokaliste, Hayley Williams’a, sahip olduğunu düşündüğüm Paramore grubunun ritmiyle ve sözleriyle oldukça başarılı parçası. Bu arada grubu Transformers: Dark of the Moon’un en iyi soundtracklerinden “Monster” parçasıyla hatırlayabilirsiniz.


3. Mashup Germany - I’m Coming Home

 Mashup, yani remixten farklı olarak şarkıları değiştirmeden, bir şeyler eklemeden yalnızca bir araya getirme konusunda artık mükemmelleştiğini düşündüğüm Mashup Germany’nin
M83 – Midnight City
P.Diddy feat. Skylar Grey – Coming Home
Bob Marley – Could You Be Loved
3 Doors Down – Kryptonite
Sting – Englishman in New York
Jamaram – Cuentito
Men at Work – Down Under
Mighty Mike – City Down Under
Rihanna – Diamonds
Cro – Easy
parçalarını içeren şarkısı.
 

4. Monsta' - Holdin' On (Sktrillex and Nero Remix)

Birçok oyuna, filme soundtrack  olabilecek, fazlasıyla hareketli harika remix. İnsanı kıpırdatan müthiş ritmiyle alçak sesle dinlemenizi tavsiye ettiğim parça.


5. M83 – Midnight City

Yine pek bilinmeyen Fransız M83 grubunun “Hurry Up, We Are Dreaming”albümünün benim ve sevdiğim, önerdiğim herkesin beğendiği, iç titreten melankolik parçası. Kesinlikle duygusal anlarınızda dinlemeniz gereken parça.

XOXO Sena

Night Eating Syndrome


 Ankara'nın yağmurlu bi pazar gününden merhaba. Umarım sizin gününüz de benimki gibi güzel gidiyordur. Kasvetli havaları sevmem ama bugün içimde başka bi mutluluk var. Keşke yaz hemen gelse değil mi? Giysek güzel güzel elbiselerimizi, eteklerimizi, tişörtlerimizi... 
 Çok bıdı bıdı yapmadan gelelim yalnız olmadığımı düşündüğüm bi sendrom çeşidine: Night eating syndrome. Adından da anlayacağınız gibi gece acıkması sendromu. 
 Her gecenin ilerleyen saatlerinde uyumamış olursam kesinlikle acıkıyorum. Bi de canım öyle şeyler istiyor ki bazen, evde de o şey yoksa resmen uyuyana kadar evin içinde dört dönüyorum. Siz de eğer benim gibi geceleri çok acıkıyorsanız; depresyonda olabilir, kalorileri dağıtamıyor olabilirsiniz ya da reaktif hipoglisemi probleminiz olabilir. Bununla ilgili biraz araştırma yaparsanız sonuca daha rahat ulaşabilirsiniz. Ki muhtemelen sizinki de benim gibi depresyondan dolayı düzensiz beslenmedir. Of hep bu gece acıkmaları yüzünden kilo alıyoruz. Ben sırf vicdanım rahat etsin diye geceleri sağlıksız şeyler yememeye dikkat ediyorum ama eğer bi de cips kola vs. yiyorsanız durdurun kendinizi. Zaten gece yemek sağlıksız, üstüne bi de sağlıksız şeyleri gece yemek double sağlıksız. Obezite olmak istemezsiniz değil mi? 
 Neyse bu pazar günü benim için cilt bakımı, kahve ve dergi üçlüsüyle geçecek. Tabi bi de gece yediklerim yüzünden vicdan azabı çekmemek için yapacağım fitnessla. Hepinize mutlu pazarlar.

XOXO Sena

24 Ocak 2015 Cumartesi

Say Goodbye to Bad Memories


 Dolu dolu geçen bi haftanın sonundan merhaba. Bu hafta çok hızlı geçmedi mi sizce de? Bütlere kalmayı beklerken tüm dersleri tam sınırdan geçmiş olmamın verdiği mutlulukla beraber erkek arkadaşımın büte kalmış olmasına üzgünüm. Çok çalışmadan da olsa bi dönemi bitirdik ve tatile girdik ya şuan önemli olan o. Bu arada bu yazı ilk yazım umarım beğenirsiniz. Neyse şimdi biraz bu haftadan bahsedeyim. Benim için tükenmişlikler dolu bi haftaydı ama bi şekilde üstesinden geldim. Şimdi çok iyiyim. Birazdan da araba kullanmaya gidicem. Bu hafta bilmem kaçıncı kez Kafka - Milena'ya Mektuplar'ı okudum. Bol bol erkek arkadaşımla zaman geçirdim. yeni bi kaç parça kıyafet aldım. İnsanları daha da umursamamayı öğrendim. 20 bardak kahve içtim, yaklaşık 3 gün ağladım, ilişkimde ufak çaplı bi sarsılma yaşayıp kendime geldim. Haftasonunun bu tükenmişliği tamamen silip atması dileğiyle umarım güzel günler bizi bekler.

XOXO Sena