25 Ocak 2015 Pazar

De Do La La



1.Grey Dr. Dre - I Need A Doctor (Explicit) ft. Eminem, Skylar Grey

Son 10-15 yılda yapılmış hemen hemen tüm duygusal pop parçalarının toplamından daha duygusal, hip-hop parça. Klibi de en az parça kadar duygusal olan, en ünlü hip-hop prodüktörü Dr.Dre’nin, Eminem için yaptıklarını yine parçada geçen  "i'm dying, i need you, come back for f*ck's sake” sözüyle mükemmel bir yakarışla anlatan fazlasıyla etkileyici bulduğum, kesinlikle dinlenmesi gerektiğini düşündüğüm parça.


2. Paramore - Ain't It Fun

Pek tanınmasa da dinleyecebileceğiniz en iyi kadın vokaliste, Hayley Williams’a, sahip olduğunu düşündüğüm Paramore grubunun ritmiyle ve sözleriyle oldukça başarılı parçası. Bu arada grubu Transformers: Dark of the Moon’un en iyi soundtracklerinden “Monster” parçasıyla hatırlayabilirsiniz.


3. Mashup Germany - I’m Coming Home

 Mashup, yani remixten farklı olarak şarkıları değiştirmeden, bir şeyler eklemeden yalnızca bir araya getirme konusunda artık mükemmelleştiğini düşündüğüm Mashup Germany’nin
M83 – Midnight City
P.Diddy feat. Skylar Grey – Coming Home
Bob Marley – Could You Be Loved
3 Doors Down – Kryptonite
Sting – Englishman in New York
Jamaram – Cuentito
Men at Work – Down Under
Mighty Mike – City Down Under
Rihanna – Diamonds
Cro – Easy
parçalarını içeren şarkısı.
 

4. Monsta' - Holdin' On (Sktrillex and Nero Remix)

Birçok oyuna, filme soundtrack  olabilecek, fazlasıyla hareketli harika remix. İnsanı kıpırdatan müthiş ritmiyle alçak sesle dinlemenizi tavsiye ettiğim parça.


5. M83 – Midnight City

Yine pek bilinmeyen Fransız M83 grubunun “Hurry Up, We Are Dreaming”albümünün benim ve sevdiğim, önerdiğim herkesin beğendiği, iç titreten melankolik parçası. Kesinlikle duygusal anlarınızda dinlemeniz gereken parça.

XOXO Sena

6 yorum:

  1. Müzik zevkiniz mükemmel, bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen erkek arkadaşımın müzik zevki :') Teşekkür ederiz.

      Sil
  2. Harika bir derleme, mutlaka devamını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyy çok teşekkürleer. Mümkün oldukça her hafta hazırlıycaz devamını.

      Sil
  3. Müzik zevkimizin bu kadar uyuştuğunu fark edince yazmak istedim:)gerçekten hepsi harika olmuş sürekli çalsalar dinlerim saatlerce, tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil