22 Nisan 2015 Çarşamba

Dolap Önü Kedileri


 Siz de benim gibi "ayyy ne giysem" diye dolabın önünde oturup dakikalarca karar veremeyenlerdenseniz ya da okula gidicem ama bi kaç öneri lazım diyorsanız bu yazı tam sizlik. Bazen öyle günler oluyo ki yarın ne giysem diye düşünmekten gece uyuyamıyorum yani bu konuya o derece takıntılıyım. Giyiniyorum sonra olmadı deyip tam çıkacakken fikir değiştirip gideceğim yerlere geç kalıyorum. Çok konuşmadan, yorum yapmadan bi kaç kombin önerisinde bulunucam yorumu size bırakıyorum.



 Bunlar benim en sevdiklerim oldu. Yırtık kot modasına bayılıyorum özellikle. Geniş yırtmaçlarsa en çok kullandıklarımdan. Uzun hırkalar deseniz senenin en büyük bombası oldu. En yakın zamanda daha da ayrıntılı bi yazı yazmayı düşünüyorum. Markalarına fiyatlarına hangi vücutta nasıl giyileceğine kadar tek tek inceleyeceğiz. Ama bu beğenilirse. Öpüldünüz aşklar :*


XOXO Sena

12 Nisan 2015 Pazar

De Do La La 4


Uzuuuun bi aradan sonra merhabaaa, pekiii hazır mıyız bu haftanın ganimetlerini duymaya?


Siz yolda yürürken ruhunuz diskoda olsun ister misiniz? Buyrun o zaman.


Muhteşem bi klip, inanılmaz bi şarkı. Avicii işte kısaca, kötü olma ihtimali mi var?


Benim maalesef çok yeni keşfettiğim bi parça. Tam anlamıyla yaz gecelerine damga vurmaya değecek kalitede. Müziği mü kem mel.


Muazzam bi soloyla giriş yapıyor ve birazritmi düşürüyoruz. Bırakın ruhunuz titresin.


Veeeee anı yaşayın. Her saniyenin tadını çıkarın çünkü bi daha asla geri gelmeyecekler.

XOXO Sena


9 Nisan 2015 Perşembe

Koş Sena Koş


 Dooopdolu bi haftadan daha merhaba. Öncelikle sınav haftamdı ve sürekli bi koşuşturma halindeydim çünkü yer aldığım bazı projelerle ilgili işlerim de üst üste geldi. Neyse ki toparladım. Şöyle bi özet geçersek 5 sınava girdim, yaklaşık 30 scorp çektim, 1 kitap bitirdim, 8 yeni insan tanıdım ve yeni kararlar aldım.

 Malum yaz geliyor. Bense inatla düzensiz beslenmeye devam ediyorum. Buna bi dur demeye karar verdim ve canım ne zaman abur cubur bi şeyler çekse meyve yemeye karar verdim. İşe de yarıyor açıkçası. Cipse, jelibona verdiğim parayı çileğe, kiviye veriyorum. Resmen bi taşla iki kuş. Hem abur cubur yok hem de sağlıklı. Size de bu yolu bi deneyin derim.

 İndirimden 2 dudak 1 göz kalemi, allık, 2 de dudak balmı aldım onları da bi ara yazarım çünkü hepsini çok beğendim. Aşırı kuru olan cildim için ürün arıyorum ve şuana kadar denediklerimden istediğim sonucu alabilmiş değilim. Aynı sorun saçlarımda da var, onlar da çok kuru ve ona da bi kaç sırada bekleyen ürünüm var kullanıp sonuç aldığımda onu da yazarım. O kadar kurudular ki, özellikle cildim çok canımı yakıyo. Önerileriniz varsa açığım. 3 yeni kitap aldım tanesi 1 liradan. Alırken neredeyse mutluluktan ağlıycaktım. Düşünsenize 1 liraya kitap. Çok sevine sevine aldım ve okumaya başladım. Marketlerdeki kitap indirimlerini takip edin aşkolar oralarda acayip indirimler oluyo. 

 Geçen ay sıklaşan rahatsızlıklarıma rağmen hastaneye gitmeyi bu hafta da erteledim. Geçti diyip sürekli erteliyorum ya hadi hayırlısı. Haftaya gidicem kendime söz. Bi de dişçi randevum var o ayrı. Yine yoğun bi hafta beni bekliyo gibi. Mutlu kalın.

XOXO Sena

5 Nisan 2015 Pazar

*01.11*

 PMS'teyim duygularım yerle bir. Uzun zamandır çok şey yaşamış çok yorulmuşum. Umutlarım son damlada ve ben cidden tükenmiştim. Başımı yastığa koydum gözlerim doluyor. Kalbim çok acıyor ya. Olur olmadık şeyleri düşünüp üzülüyorum. Öyle yanıyor ki canım, sebepsiz...
 Derken telefon çaldı Ege arıyor. Tüm gün çalıştı, zaten içmiş bi de sırf beni mutlu etmek için masallar anlatıyor. Habille Kabil, Hansel ve Gratel derken bize geldi mevzu. Ben hiç konuşmuyorum sadece dinliyorum o anlatıyor. 

 Bi kız var, çok tatlı. Sadece o mutlu olsun diye her şeyi yaparım. O beni biliyor. Etrafında insanlar var ama kafasında ve kalbinde yapayalnız. Aaaa ne keşfetmek isterdiiiim, hep gülen Sena djdjdbdjdjd. Sena, seni seviyorum. Dünyada tek bi insan var gibi, o da sensin sadece o mutlu olsun diye yaşayabilirim. Ben sarışın, beyaz tenli severdim ama sen çok farklısın hahdjjdkd. Sonunu görüyorum. Mutlu son var. Nasıl oluyor bilmiyorum ama görüyorum biz mutlu olacağız. Sena, seni seviyorum. Seni sevmekten alıkoyamıyorum kendimi. Çok seviyorum. Şimdi burda olsan orta parmağımla saçlarını geriye iter, yüzüne dokunur sonra başını göğsüme bastırırdım. Şimdi çok sarhoşum ama yarın bana bunları hatırlat olur mu? Resmen açıldım sana şuan djkdkfkdld ama hatırlat yarın nolur. 
-Ha...hayır utanırım. 
Lütfen hatırlat çünkü istiyorum. Sadece hatırlaman gereken bi şey var de ben hatırlarım. Sena. Sena seni seviyorum... Seni seviyorum? 
-Teşekkür ederim. 
Öküzsün djdkkdkd. Şimdi abilerimin yanına gitmem gerek. Kapatıyorum... Kapatamadım djdkjdjdkdkd. Gidiyorum düz yürümek ayağa kalkmak ne zor. Kapatıyorum. 

 Ege asla yalan söylemez. Çünkü yalan söylemek şerefsizliktir. Ege yapmaz çok fazla eminim. Ege çok kırılmış. Yapayalnız kalmış, üzülmüş. Çok acı çekmiş ama şimdi çok olgunlaşmış. Öyle güçlü ki. Ege işte. Uzaklardaki Ege. Keşke burda olsan be. Ama iyi ki varsın. Söz sana yüzlerce mektup atıcam. 
Bu yazı da sen hatırla diye.